top of page
Vanitas i Ås.jpg

Team Vanitas

IMG_5877.JPG

Frode Molund Haugen

Klinisk spesialist

Telefon: 996 23 765
Epost: post@vanitas.no

Maria

Maria Schoberg

Kosmetisk Sykepleier

Telefon: 415 03 737
Epost: post@vanitas.no

IMG_5878.JPG

Svein Morten Aune

Klinisk spesialist

Telefon: 996 91 038
Epost: post@vanitas.no

Om Vanitas

Vanit AS ble stiftet i 2005, og drives i dag av Frode og Svein Morten. Maria ble en del av klinikken i 2022. Klinkknavnet Vanitas kommer av det engelske ordet Vanity som betyr forfengelighet.

 

Hovedklinikken vår ligger i Ås, kun 30 minutter fra Oslo.
Det er enkelt å finne klinikken vår med GPS eller å bruke google maps. Klinikken ligger usjenert og vakkert til, ca 3,5km fra Ås stasjon. Vi har gratis ladestasjon til el-bil. Ved fylkesveien og ved huset står et skilt med vårt klinikknavn på «Vanitas». Bare parker bilen og gå ned trappen til klinikken.


I tillegg til klinikken i Ås har vi en avdeling på Vensmoen i Nordland som ble startet opp i mai 2017. I januar 2023 fikk vi en avdeling på Jessheim og fra januar 2024 starter vi opp vår egen avdeling på Lørenskog. Vi har i tillegg samarbeid med hudpleieklinikker på Bekkestua, Briskeby (Oslo), Moss og Ski. Her kommer vi og utfører våre behandlinger annenhver uke.

 

Med lang fartstid og spesialisering innen feltet, innehar både Frode og Svein Morten, tittelen Trained Restyane Master/klinisk spesialist, det høyeste kompetansenivået en restylanebehandler kan ha i Norge. Maria er autorisert Restylanebehandller og er under utanning til å bli Trained Restylane Professional.

Vi tilpasser våre behandlinger til den enkeltes behov, avklarer hvilke forventninger kunden har og hvilke resultater som er realistisk at den enkelte kan oppnå. Trygghet, kunnskap og etiske rammer er viktige for oss, og å gi god service. Vi følger opp den enkelte kunde nøye, og som ny kunde setter vi alltid opp en time for kontroll. Vi har kort responstid i tilfelle kunden har behov for å snakke med oss etter en behandling.

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale vedrørende de ulike behandlinger som vi tilbyr.

Hva er adressen vår?

Du finner oss i Kongeveien 57, 1433 Ås

bottom of page