top of page

Team Vanitas

IMG_5877.JPG

Frode Molund Haugen

Trained restylane master

Telefon: 996 23 765
Epost: post@vanitas.no

IMG_5878.JPG

Svein Morten Aune

Trained restylane master

Telefon: 996 91 038
Epost: post@vanitas.no

Om Vanitas

Vanit AS ble stiftet i 2005, og drives i dag av Frode og Svein Morten. Klinikken til Vanitas ligger i Ås, kun 30 minutter fra Oslo. Mange kunder kommer også til oss i Ås pga økende parkeringsproblemer i Oslo og at at det blir stadig dyrere å kjøre inn til Oslo.

Det er enkelt å finne klinikken vår med GPS eller å bruke google maps. Klinikken ligger 3,5km fra Ås togstasjon og buss-stopp finner du ca 2 km fra klinikken. Vi har gratis ladestasjon til el-bil.
 

Med lang fartstid og spesialisering innen feltet, innehar vi begge tittelen Trained Restyane Master, det høyeste kompetansenivået en restylanebehandler kan ha i Norge.
 

I tillegg til klinikken i Ås har vi en avdeling på Vensmoen i Nordland. Vi samarbeider også med en rekke andre klinikker i Oslo, Akershus og Østfold.

Vi tilpasser våre behandlinger til den enkeltes behov, avklarer hvilke forventninger kunden har og hvilke resultater som er realistisk at den enkelte kan oppnå. Trygghet, kunnskap og etiske rammer er viktige for oss, og å gi god service. Vi følger opp den enkelte kunde nøye, og som ny kunde setter vi alltid opp en time for kontroll. Vi har kort responstid i tilfelle kunden har behov for å snakke med oss etter en behandling.

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale vedrørende de ulike behandlinger som vi tilbyr.

Hva er adressen vår?

Du finner oss i Kongeveien 57, 1433 Ås

bottom of page