top of page

Nucleofill

NucleoFill - Stort bilde.png

Nucleofill er en ny og innovativ injeksjonsbehandling som stimulerer cellene til å opprettholde sine naturlige funksjoner og setter i gang naturlige prosesser, ikke bare i huden, men også i musklene, fettvevet og benvevet. Nucleofill er en biostimulerende gele som er basert på helt naturlige polynukleotider. Den har ikke hyaluronsyre i seg slik som skinbooster fra Restylane og Profhilo.

Nucleofill inneholder polynukleotider. Polynukleotider er viktige naturlige molekyler som binder seg til reseptorene på våre celler og setter i gang helende reaksjoner i bl.a. huden De har effekt på fibroblastreseptorene i huden vår. (Fibroblastceller er det det finnes mest av i bindevevet vårt).

Nucleofill har tre hoved effekter på området som blir behandlet:

1: Dypt fuktgivende effekt. Fuktighetsbindingen med Nucleofill er høyere enn for hyaluronsyre. Polynukleotidenes biokjemiske særegenheter gjør at de kan binde til seg en betydelig mengde vannmolekyler. Nucleofill blir som en «elektrostatisk svamp» som gir cellene velvære og vevet dyp hydrering.

2: Biostimulerende effekt: Behandling av Nucleofill har en meget god biostimulerende effekt på huden. Den gir en forandring av fibroblastene, ostoblastene, adipocyttene og andre strukturer i vevet. Det betyr bla at fettputene våre nedbrytes saktere og det samme med benvevet vårt.

3: Rensende effekt: Hver dag skjer det metabolske prosesser i kroppen vår gjennom daglige gjøremål og stress. Det kan føre til oksidativt stress og til dannelse av frie radikaler. Dette kan igjen føre til frie radikaler som kan være kreftfremkallende.

Polynukleotidene i Nucleofill reduserer og kan ødelegge de frie radikalene som igjen fører til reduksjon av oksidativt stress i huden. Det fører igjen til økt sirkulasjon og bedre hudkvalitet.

Som et resultat av sammensetningen i Nucleofill vil du oppnå en hud som er mer løftet, strammere, fuktigere og mykere. Dette resulterer i et sunt, frisk, yngre og uthvilt utseende.

bottom of page