top of page

Filler

- Filler for menn

Tilnærmingen til behandling av menn er annerledes enn til kvinner. Menn skal ha mer fokus på bredere og markert kjevemråde og bredere-markert hake. For å gjøre menn mer maskuline skal de ha smal overleppe og heller litt fyldigere underleppe. Menn skal heller ikke ha for mye filler i nasolabiale linjer.

Restylane® tilbyr produkter for hudforyngelse, rynkebehandling og ansiktskonturering for menn. 

Restylane fyller opp hudens eget lager av hyaluronsyre og tilfører volum direkte, slik at aldringstegn reduseres og ansiktstrekkene framheves. 

Restylane gir deg fleksibilitet og kontroll over utseendet ditt fordi produktet er langvarig, men ikke permanent. Restylane er den naturlige og enkle veien til et flott utseende. 

Når menn eldes blir huden grovere og tørrere. Behandling med Restylane® kan være et nyttig verktøy for å gjenopprette hudens fuktbalanse eller fylle ut uønskede rynker og folder. 

Om mannlig hud 
Mannlig hud er generelt tykkere og har mindre underliggende fett og mer kollagen enn huden hos kvinner. Mens kvinners hud ofte endrer seg etter fødsler og overgangsalder, aldres mannlig hud lineært med tiden. Dette fører til at huden mister sin spenst og blir grovere og tørrere. Kollagen og elastiske fibre brytes ned, og kvaliteten på kroppens egen hyaluronsyre svekkes. 

Forbedre hudkvaliteten 
Hudens aldring er avhengig av iboende faktorer som genetisk kode og den biologiske klokken, men også av ytre faktorer eller livsstilsfaktorer som vi alle til en viss grad kan styre. Det er en kjent sak at tobakk, alkohol, solskader og stress får den biologiske klokken til å tikke fortere. For huden er solskader fra ultrafiolett stråling den største trusselen. Produktene med Restylane kan ikke skru tiden tilbake, men de kan forbedre hudens kvalitet ved å gjenopprette fuktbalansen, fylle ut rynker og definere ansiktskonturene.

bottom of page