top of page
Søk
  • Forfatterens bildeSvein Morten Aune

Vi lanserer ny behandling, NUCLEOFILL
Dette er en behandling som vi har stor tro på. Vi har prøvd den og er superfornøyde.


20 % RABATT UT AUGUST

  1. behandling: 3700 kr, ut aug: 2960 kr

  2. behandling: 3300 kr, ut aug: 2640 kr

  3. behandling: 2900 kr, ut aug 2320 kr

Pakkepris 3 behandlinger: 9.900 kr

Ut august: 7.900 kr


Noen få kunder vil ha behov for 4 behandlinger etterhverandre. 4.behandling koster vanligvis 2900 kr. Ut august: 2320 kr.


Hver 6.behandling fordelskort: 50% rabatt = 1850 kr.


Hvis du ønsker mer enn 2 behandlinger etterhverandre og ønsker 20% på alt så må det være betalt innen utgangen av august.


Her kommer full kundeinformasjon om Nucleofill. Dette blir også sendt ut i nyhetsbrev til våre kunder.


Vi i Vanitas er hele tiden på jakt etter de siste nyhetene i bransjen. Skinboosterbehandlingen fra Restylane (fra 2009) og Profhilo (fra 2020) har vært populære behandlinger hos oss. Nå introduserer vi en ny behandling i dette segmentet. Det er Nucleofill.


Nucleofill er en ny og innovativ behandling som stimulerer cellene til å opprettholde sine naturlige funksjoner og setter i gang naturlige prosesser, ikke bare i huden, men også i musklene, fettvevet og benvevet. Nucleofill er en biostimulerende gele som er basert på helt naturlige polynukleotider. Den har ikke hyaluronsyre i seg slik som skinbooster fra Restylane og Profhilo.


Nucleofill inneholder polynukleotider. Polynukleotider er viktige naturlige molekyler som binder seg til reseptorene på våre celler og setter i gang til helende reaksjoner i bl.a. huden De har effekt på fibroblastreseptorene i huden vår. (Fibroblastceller er det det finnes mest av i bindevevet vårt). Fra 25 års alder begynner kroppen å produsere mindre kollagen og elastin. Fibroblastene blir mindre og mindre produktive jo eldre vi blir. Når en tilfører polynukleotider i huden vil fibroblastene modnes og stimuleres til økt produksjon av kollagen type 1 og elastin. Som en konsekvens av dette forbedres hudens elastisitet og huden løftes mer.


Nucleofill har tre hoved effekter på området som blir behandlet:


1: Dypt fuktgivende effekt. Fuktighetsbindingen med Nucleofill er høyere enn for hyaluronsyre. Polynukleotidenes biokjemiske særegenheter gjør at de kan binde til seg en betydelig mengde vannmolekyler. Nucleofill blir som en «elektrostatisk svamp» som gir cellene velvære og vevet dyp hydrering.


2: Biostimulerende effekt: Behandling av Nucleofill har en meget god biostimulerende effekt på huden. Den gir en forandring av fibroblastene, ostoblastene, adipocyttene og andre strukturer i vevet. Det betyr bla at fettputene våre nedbrytes saktere og det samme med benvevet vårt.


3: Rensende effekt: Hver dag skjer det metabolske prosesser i kroppen vår gjennom daglige gjøremål og stress. Det kan føre til oksidativt stress og til dannelse av frie radikaler. Dette kan igjen føre til frie radikaler som kan være kreftfremkallende.


Polynukleotidene i Nucleofill reduserer og kan ødelegge de frie radikalene som igjen fører til reduksjon av oksidativt stress i huden. Det fører igjen til økt sirkulasjon og bedre hudkvalitet.

Som et resultat av sammensetningen i Nucleofill vil du oppnå en hud som er mer løftet, strammere, fuktigere og mykere. Dette resulterer i et sunt, frisk, yngre og uthvilt utseende.


Hvem passer Nucleofill for?

- De som har livløs og slapp hud med dårlig sirkulasjon

- Dehydrert hud

- Hud som har vært under oksidativt stress

- Strekkmerker

- Arr

- Hårtap

- Ujevn hudtone


Nucleofill har tre produkter:

Nucleofill soft, medium og strong.


Nucleofill Soft:

Dette produktet er utviklet spesielt for behandling av de mest ømfintlige delene av ansiktet som øyeområdet.

Nucleofill Soft fornyer og frisker opp huden rundt øynene for et lysere og fastere utseende. Produktet har lav molekylvekt, noe som gjør den skånsom mot huden, men samtidig effektiv.


Produktet fungerer på følgende måter:

- Økt fasthet i øyelokkene som også gir en løfteeffekt

- Bedre hudkvalitet og mindre rynker

- Reduserer mørke ringer rundt øynene og gir en sunnere hudfarge

- Støtter benvevet og reduserer omfordelingen av fettvevet slik at øyeområdet ser bedre ut.


Behandlingsprotokoll:

2-4 behandlinger med 2 til 4 ukers mellomrom.


Vedlikehold: en behandling hver 3-6 mnd


Nucleofill Medium

Nucleofill medium kan brukes til personer som har tynn hud og lite underhudsfett. Nucleofill medium kan også fint brukes i hodebunnen til de som har androgenetisk alopecia (flekkvis håravfall). Andre indikasjoner er til de som er i den første fasen av skallethet, androgen alopecia(håravfall), tynt hår etter fødsel, tynne øyebryn og tynt skjegg hos menn.


Nucleofill medium kan også brukes på overleppeområdet og hakeparti for å redusere rynker. Andre områder det kan brukes på er hals, decolletage og håndbak. Nucleofill medium kan også brukes på arr og strekkmerker for å gjøre disse mindre synlige.


Behandlingsprotokoll:

Hår:

4 behandlinger.

2 første behandlingene med 1 ukes mellomrom. Deretter 2 behandlinger med 2 ukers mellomrom.


Vedlikehold: en behandling hver 3-6.mnd


Ansikt, hals, decolletage og hender behandlingsprotokoll:

2-4 behandlinger med 2 til 4 ukers mellomrom.


Vedlikehold: en behandling hver 3-9.mnd


Nucleofill Strong

Nuclefill strong er den kraftigste av nuclefilltypene. Om det skal brukes Nucleofill medium eller strong er avhengig av kunden sin hudkvalitet, ikke alder. Strong kan også brukes på strekkmerker og arr.


Nucleofill strong er spesialdesignet for hudfornyelse og biorestrukturering. Uten å endre volumet eller formen på huden, arbeider Nucleofill strong for å forynge og gjenopplive huden med sine antioksidant og fuktighetsgivende egenskaper. Videre virker Nucleofill strong også for å forbedre utseendet til linjer og rynker i ansiktet samtidig som den styrker hudens elastisitet.


Behandlingsprotokoll:

2-4 behandlinger med 2 til 4 ukers mellomrom


Vedlikehold: En behandling hver 3-9. mnd.


På Nucleofill medium og strong kan det hos enkelte kunder være behov for å sette en sprøyte pr side av ansiktet. Vanlig protokoll er en halv sprøyte pr side pr behandling.


Forskjellen mellom Hyaluronsyre og Nucleofill


- Hyaluronsyre gir volum-økende effekt

- Hyaluronsyre gir økt fuktighet i vevet

- Nucleofill stimulerer kroppen til å opprettholde sine naturlige funksjoner og setter i gang naturlige reaksjoner i hud, muskler, fettvev og muskler

- Nucleofill gir et naturlig løft

- Nucleofill gir mer fuktighet til huden grunnet måten fuktigheten/væsken/vann-molekylene distribueres langs de store molekylene.


Nucleofill eller Profhilo?

Måten Nucleofill skiller seg fra Profhilo er at det er en biostimulerende gel som ikke er basert på hyaluronsyre. Likevel gjør Nucleofill den aller viktigste jobben, som er å stimulere fibroblastene - de viktigste cellene som er ansvarlige for produksjonen av kollagen. Nucleofill stimulerer direkte spesifikke reseptorer på fibroblastcellene og produserer det sunne kollagenet som vi har i ungdommen. Selv om begge behandlingene er svært effektive, har de hver sin ideelle kandidat. Nucleofill er fantastisk for den mer modne aldersgruppen da den regenererer slapp og dehydrert hud og tykner vevet. Den varer også lenger enn Profhilo – opptil ett år etter to behandlinger.


Til syvende og sist avhenger avgjørelsen av hvilken hudkvalitet du har, din alder og hva dine mål er med behandlingen. Profhilo er rikt fuktgivende på huden og den endrer dens lysreflekterende egenskaper og gir huden din et lite løft og en glød som ingen High-lighter kan matche.


Nucleofill brukes til kunder som har en del fine linjer og rynker og tap av elastisitet i ansikt eller hals og som ønsker å få dette redusert. Nucleofill behandler ulike indikasjoner, noe som gjør det til et godt alternativ for rynkete hud under øynene, rynker og innsøkk i ansiktet, hals og bryst.


Både Nucleofill og Profhilo er utmerkede behandlingsalternativer, men du bør rådføre deg med oss om hvilken behandling som passer deg best.


Kontraindikasjoner:

- Under 20 år

- Gravide og ammende

- allergi/overfølsomhet overfor ingrediensene i produktene

- overfølsomhet for hyaluronsyre

- bakterielle, sopp- og virale hudinfeksjoner, hudbetennelse

- aktiv herpes

- alvorlige former for akne som krever farmakologisk behandling

- blodkoagulasjonsforstyrrelser

- bruk av antikoagulerende legemidler

- hudallergier

- skadet og irritert hud

- bindevevssykdommer

- tendens til å utvikle hypertrofiske arr

- tendens til å utvikle keloide arr

- solbrenthet

- diabetes

- autoimmune sykdommer

- bruk av immundempende legemidler

- bruk av kortikosteroider (6-8 uker)

- laserbehandling siste 6 mnd

- hudkreft, inkludert strålebehandling

- kjemoterapi

- psoriasis


Bivirkninger:

- lett hevelse i behandlingsområdet som var i 1-2 dager

- blåmerker

- lett rødhet og merker etter stikkene (forsvinner gjerne samme dag eller dagen etterpå)


Hva skal du passe på etter behandlingen?


- Unngå trening de første 48 timene

- Unngå varme behandlinger som badstue, basseng, solarium og soling de første 4 dagene etter behandling

- Vent med alkohol 24 timer etter behandling

- Vent med make up til dagen etter behandling.

- Ta minst mulig i ansiktet ditt behandlingsdagen og fram til dagen etter behandling

- Ha rene håndklær og rent sengetøy på behandlingsdagen. Gjelder på alle våre behandlinger.

150 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page