top of page
Søk
  • Forfatterens bildeSvein Morten Aune

Nyhetsbrev november 2020.

Kjære kunde.

Velkommen til Vanitas sitt nyhetsbrev for november måned.

Hei kjære kunde. Her kommer nyhetsbrev nummer tre for 2020.

Vi har en del informasjon som vi ønsker å formidle til deg og håper du synes dette er nyttig lesing for deg.

VANITAS FYLLER 15 ÅR I NOVEMBERFrode stiftet klinikken Vanitas i oktober 2005. Fra høsten 2009 ble Svein Morten med på laget. Vi har nå drevet klinikken sammen i 15 år.

Vi ønsker i forbindelse med jubileet å dele ut 15 gavekort a 500 kr.

- Alle som gjør behandling i Ås og på Vensmoen er med i trekningen

- Trekning skjer fredag 27.november kl 16.00

- Alle 15 vinnerne blir kontaktet

CORONA SITUASJONEN

Vi har normal drift på klinikken(e) selv om det er økt smittetrykk i befolkningen. Vi har fått en del henvendelser siste uke om vi fortsatt holder åpent og det kan vi bekrefte JA på.

- Vi sender ut sms link med covid 19 skjema til alle kunder dagen før behandling. Dette må fylles ut på din telefon/nettbrett og returneres tilbake til oss. Hvis ikke dette er fylt ut, kan du bli nektet behandling.

- Har du symptomer på Covid 19 eller usikker på om du er i form eller har noe ubehag på noen måte så avbestill timen din for å være på den trygge siden.

- Vi desinfiserer dørhåndtak og andre kontaktflater/speil mellom hver kunde. Vi skifter hodetrekk mellom hver kunde og spriter armlenene på behandlingsbenken mellom hver kunde.

- Vi bruker munnbind under behandlingene og i konsultasjonene

- Vi anbefaler at du bruker WC hjemme, men må du på toalettet så desinfiseres kontaktflatene mellom hver kunde.

- Du må vente i bilen eller utenfor klinikken til det blir din tur.

- Vi tillater kun 1 kunde i klinikkrommet pr gang så ikke mulighet til å ta med seg familiemedlem venn eller venninne for å se på behandlingen.

MÅNEDENS TILBUD


Restylane Refyne 1ml 25% avslag.

Vanlig pris: 3000 kr. Nå i november: 2.250 kr eller så langt beholdningen rekker.

Restylane Refyne passer til fine linjer på kinnene og i området rundt munnen. Restylane Refyne er meget elastisk og fordeler seg fint i huden, og gir en fin "stretch" i huden. Perfekt til deg som har en god hudkvalitet, men stadig har linjer som de ønsker minimert eller fjernet, men også til deg med mange rynker og linjer, som ikke er fjernet etter Restylane skinbooster kur.

Restylane Refyne kan også brukes på kunder som ikke er innstilt på kur med Restylane skinbooster. Restylane Refyne er et fantastisk produkt som kan brukes overalt, men som gir et mer mykt og avrundet resultat enn original Restylane. Restylane Refyne er også supert i lepper for de som kun ønsker moderat volum og et mykt resultat.


LØRDAGSÅPENT I NOVEMBER i ÅS

Svein Morten holder lørdagsåpent i Ås lørdag 7.november fra kl 10.00 til 16.00.

Passer utmerket for deg som ikke har mulighet i ukedagene eller kanskje kommer langveisfra.

Ta direkte kontakt med Svein Morten på tlf 99691038 for å booke time eller send inn forespørsel på mail til: post@vanitas.no eller bruk kontaktskjema på vår hjemmeside: www.vanitas.no

Lørdagsåpent for desember måned blir lørdag 5.desember fra 10 til 16.00.


KLINIKKDAGER PÅ VENSMOEN I NOVEMBER OG DESEMBER:

November: Frode vil være til stede for klinikkdager på Vensmoen fredag 6.november og lørdag 7.november. HER ER DET NÅ FULLT !

Desember: Frode vil ha klinikkdager på Vensmoen fredag 4.desember og lørdag 5.desember.

Søndag 20.desember: juleklinikkdag. Mulighet for å bli julefin og nyttårsfresh. Her vil både Frode og Svein Morten være tilstede. Mer info kommer senere.NYE BEHANDLINGER

Siden siste nyhetsbrev i mars har vi startet opp med 3 nye behandlinger.

Profhilo:

Profhilo er en ny og innovativ behandling som har en høy konsentrasjon av HA (hyaluronsyre). Profhilo er hverken en filler eller en skinbooster, men en biostimulerende behandling som har antiage effekt og motvirker slapphet i huden.

Behandlingen gjør at hudens struktur, elastisitet og fuktbalanse forbedres, samtidig som den gir en oppstrammende effekt.

Profhilo gir ikke volum, men en utglattende og oppstrammende effekt som gir et naturlig resultat. Kan brukes i ansikt, hals, bryst, hender, overarmer og mage.

Profhilo har en av de høyeste konsentrasjonene av HA (Hyaluronsyre) på markedet med både lavmolekylær og høymolekylær HA i et og samme produkt. Hele 64 mg HA / 2 ml. Restylane til sammenligning 20 mg HA / 1 ml.PRX-T33 PEEL

Vår aller nyeste behandling som vi startet opp med nå i september i år. Dette er vår eneste behandling som er uten nåler/injeksjoner og som mange ser på som en velværebehandling.

PRXT33 er en TCA-peeling som passer for alle hudtyper og aldre. Det unike med denne peelingen er at den ikke forårsaker "frosting", og kan brukes i alle årstider uten å forårsake lysfølsomhet. Behandlingen er også nesten smertefri og forårsaker minimal flassing.

PRXT33 er en "snillere" behandling enn tradisjonelle TCA-peelinger og årsaken til dette er den unike patenterte formuleringen som består av en kombinasjon av TCA, hydrogenperoksyd og kojic syre.PRXT33 kan brukes både i ansiktet og på kroppen for å redusere:

· Pigmenteringer og solskader

· Rynker og linjer

· Tørr hud

· Redusert styrke i huden og tap av elastisitet

· Ujevn hudtone

· Sprengte blodkar

· Arrdannelser (for eksempel etter acne)

· Strekkmerker på kropp

· Arr på kropp

· Aldrende hud på hals, dekolletage og hender

SUNEKOS 200, 1200 OG BODY

Sunekos 200 startet vi opp med nå før sommeren mens Sunekos 1200 kom etter sommerferien og Sunekos Body er helt ny. Vi er en av de første klinikkene i Norge som tar i bruk Sunekos.

Sunekos er et nytt intelligent injiserbart produkt bestående av potente aminosyrer og hyaluronsyre (HA). Dette er viktige byggesteiner for sunn og hydrert hud. Sunekos virker ved å stimulere fibroblastene i huden for å oppmuntre den til å produsere kollagen og elastin. Sunekos reduserer aldringstegn i huden, både i ansikt og på kroppen og gir mindre rynker og linjer.

Selv om Sunekos inneholder HA, er det ikke en filler. Sunekos fyller ikke opp behandlet område slik en tradisjonell filler gjør, men skaper et mer naturlig resultat ved å kommunisere med huden på et intracellulært nivå slik at den kan heles og reparere seg selv. Dette skyldes aminosyrene som er tilsatt i Sunekos og som er avgjørende for å opprettholde en sunn og ungdommelig hud.

Full informasjon om alle Sunekos-produktene kommer på vår hjemmeside i løpet av november.

Sunekos 200:

Den tynneste av Sunekosproduktene. Kan brukes «overalt». Spesielt utmerket til vanskelige områder rundt øyne for å redusere mørke ringer, poser og løs hud. Virker oppstrammende uten å gi volum slik tradisjonell filler kan gjøre. Også velegnet til bruk i panne for de som ikke vil ha botox eller ikke kan ha botox i panne pga at de får tung panne.

Sunekos 200 kan også brukes i hele ansiktet for å redusere rynker og linjer, gjerne i kombinasjon med Sunekos 1200. Også velegnet på halslinjer og rynker, dekolletage og hender. Behandling i serie på 3-4 behandlinger med 1 til 2 ukers mellomrom.Sunekos 1200

Kan med fordel brukes på kunder med en del «sagging» i ansiktet og de som har mye rynker. Dette skyldes som regel volumtap i ansiktet og Sunekos 1200 kan være med på og redusere dette. Gjerne i kombinasjon med Sunekos 200 over en serie på 4 behandlinger med 1 til 2 ukers mellomrom.

Sunekos 1200 kan også brukes på hals for de som har mye rynker/slapp hud her.Sunekos BODY

Helt nytt produkt som hadde verdenslansering nå i sommer. Består også her av hyaluronsyre (HA) og aminosyrer, men aminosyrene har i Sunekos Body en helt annen oppbygging, tilpasset for bruk på kroppen.

Sunekos Body er spesiallaget for bruk på armer, knær, mage og innside lår.

Sunekos Body er med på å redusere tap av elastisitet i huden som er vanlig ved aldring. Huden vil se mer opp strammet ut etter behandling med Sunekos Body. Anbefalt behandlingsprotokoll er 3-4 behandlinger med 1 til 2 ukers intervall.Venn/venninnerabatt 10%:

Vi har innført 10% venn/venninnerabatt. For hver ny kunde du tar med deg inn til klinikken og som utfører en behandling, vil du motta 10% rabatt.

Hvis vennen eller venninnen ikke er med deg når du skal gjøre behandling, så er det viktig at du eller den nye kunden gir info til oss om at det er du som har rekruttert vedkommende.

Faste tilbd i Ås og på Vensmoen:

FILLERBEHANDLINGER(Restylane, juvederm, teosyal, belotero):

- Første sprøyte 3000 kr. Tar du flere sprøyter samme dag så koster de resterende 2500 kr pr stk.

RESTYLANE SKINBOOSTER GOLD:

- Grunnpakken på 3 behandlinger er rabattert med nesten 50%. Totalpris 9300 kr for 6 sprøyter(6ml). En sprøyte(1ml) koster vanligvis 3000 kr.

- Hver 6. behandling er gratis til en verdi av 3900 kr!

- Når du er ferdig med 3 og siste behandling i grunnbehandlingen får du gavekort på en mandelsyrepeeling til en verdi av 900 kr.

- bedøvelseskrem før hver behandling er inkludert

- ansiktsmaske etter hver behandling er inkludert


PROFHILO:

Hver 6.behandling halv pris. En enkelt behandling koster 4000 kr. Startpakke på de to første behandlingene koster 7.500 kr.


BOTOXBEHANDLINGER/MEDISINSK RYNKEBEHANDLING:

- På hver 6.behandling trekker vi fra 1800 kr.

- Tar du flere områder får du volumrabatt, du sparer mer.

DERMAPEN:

- Hver 6.behandling er gratis til en verdi av 2200 kr(gjelder enten ansikt, hals eller bryst).


PLASMAPEN:

1.behandling normal pris.

2.behandling: Vi trekker fra 500 til 1000 kr på sluttsummen(avhengig av hvor stort område du tar 1.gangen)

3.behandling: Vi trekker fra 500 til 1000 kr på sluttsummen av det du betalte på behandling nr 2.

Har du tips til ting vi skal ta opp på sosiale medier eller i neste nyhetsbrev, så send oss gjerne en mail på dette til post@vanitas.no

Skulle du ønske å ikke motta flere nyhetsbrev fra oss, så vennligst ta kontakt med oss på mail; post@vanitas.no eller send oss sms til Frode på 996 23 765 eller til Svein Morten på sms 996 91 038.

Mange hilsener fra Frode og Svein Morten

121 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page