top of page
Søk
  • Forfatterens bildeSvein Morten Aune

Nyhetsbrev for februar 2021

Kjære kunde.

Velkommen til Vanitas sitt nyhetsbrev for februar måned 2021.

Hei kjære kunde. Her kommer årets første nyhetsbrev.

Vi har en del informasjon som vi ønsker å formidle til deg og håper du synes dette er nyttig lesing for deg.


CORONA SITUASJONENEttersom hele Folloregionen ble stengt ned i uke 4, valgte vi også å gjøre det samme. Vi hadde strengt tatt ikke trengt dette, fikk vi vite i etterkant, men forhåpentligvis så har vi vært med på å dempe smittetrykket.

Vi åpner opp igjen for normal klinikkjobbing fra mandag 1.februar her i Ås. I skrivende stund er det noe usikkert om vi vil reise ut til våre samarbeidende klinikker.

Poengterer følgende:

Vi sender ut sms link med covid 19 skjema til alle kunder dagen/ettermiddagen før behandling. Dette må fylles ut på din telefon/nettbrett og returneres tilbake til oss. Hvis ikke dette er fylt ut, kan du bli nektet behandling.

- Har du symptomer på Covid 19 eller usikker på om du er i form eller har noe ubehag på noen måte så avbestill timen din for å være på den trygge siden.

- NYTT NÅ! HA PÅ MUNNBIND NÅR DU KOMMER. DET KAN EVT TAS AV INNE PÅ KLINIKKROMMET HVIS BEHANDLING KREVES I DET OMRÅDET SOM MUNNBINDET SITTER.

- VENT I BILEN TIL VI KONTAKTER DEG AT ALT ER KLART I KLINIKKEN.

- Ta med deg mobilen i tilfelle du må signere skjemaer elektronisk, men ha den i veske eller lomme og ikke ta den opp før du får beskjed fra oss.

- Ta på minst mulig inne i klinikken.

- Vi desinfiserer dørhåndtak og andre kontaktflater/speil mellom hver kunde. Vi skifter hodetrekk mellom hver kunde og vi skifter plasttrekk mellom hver kunde.

- Vi bruker munnbind under behandlingene og i konsultasjonene.

- Vi anbefaler at du bruker WC hjemme, men må du på toalettet så desinfiseres kontaktflatene mellom hver kunde.

- Vi tillater kun 1 kunde i klinikkrommet pr gang så ikke mulighet til å ta med seg familiemedlem venn eller venninne for å se på behandlingen.

KAMPANJER I FEBRUAR:


Profhilo: 15% rabatt


Til nye kunder som ikke har prøvd Profhilo før. Ønsker du å kjøpe startpakken med to eller tre behandlinger, må du betale for alle behandlingene på første behandling.

Tilbudet gjelder også til eksisterende kunder som ønsker refyll, en behandling med Profhilo.


Overdreven svettebehandling eller stram svettelukt i armhulene:

15 % rabatt.En del av våre kunder sliter med dette og nå har vi et supert tilbud til deg. Ta kontakt med oss hvis du vil vite mer om denne behandlingen. Du finner oppdaterte priser på vår hjemmeside www.vanitas.no


MVA på alle behandlinger fra 1.januar 2021.

Fra 1.januar ble det innført mva på alle våre behandlinger. Dette gjelder for hele bransjen og alle klinikker i Norge. Staten mener blant annet at våre behandlinger er alt for lett tilgjengelig, samt for billige og ønsker å dempe presset, særlig til unge mennesker.

Pga dette har vi måttet øke prisene våre noe, men vi har ikke økt med 25% på de prisene vi hadde i fjor. Noen priser har vi inntil videre latt stå uendret, gjelder dermapen, prx-peel og plasmapen. Filler har økt med underkant 14%. Botox har økt med 14 til 18%. Sunekos har økt med ca 10% og Profhilo har økt ca 7 til 14%.

Du finner oppdatert prisliste på vår hjemmeside


LØRDAGSÅPENT I FEBRUAR I ÅS

Svein Morten holder lørdagsåpent i Ås lørdag 20.februar fra kl 10.00 til 16.00.

Passer utmerket for deg som ikke har mulighet i ukedagene eller kanskje kommer langveisfra.

Ta direkte kontakt med Svein Morten på tlf 99691038 for å booke time eller send inn forespørsel på mail til: post@vanitas.no eller bruk kontaktskjema på vår hjemmeside: www.vanitas.no

Lørdagsåpent for mars måned blir lørdag 20.mars fra kl 10 til 16.00.


KLINIKKDAGER PÅ VENSMOEN I FEBRUAR OG MARS 2021:

Februar: Frode vil være til stede for klinikkdager på Vensmoen fredag 19.februar og lørdag 20.februar. Det er pr dags dato 20 kunder som har satt seg opp, så det er snart fullt, men det er mulighet for å sette seg opp på venteliste. Kontakt Frode direkte på mobil 996 23 765 eller vår mail: post@vanitas.no eller via skjema på vår hjemmeside: www.vanitas.no

Mars 2021: Frode vil ha klinikkdager på Vensmoen fredag 19.mars og lørdag 20.mars.

VÅR NYESTE BEHANDLING:


SUNEKOS 200, 1200 OG BODY

Sunekos 200 startet vi opp med nå før sommeren mens Sunekos 1200 kom etter sommerferien og Sunekos Body er helt ny. Vi er en av de første klinikkene i Norge som tar i bruk Sunekos.

Sunekos er et nytt intelligent injiserbart produkt bestående av potente aminosyrer og hyaluronsyre (HA). Dette er viktige byggesteiner for sunn og hydrert hud. Sunekos virker ved å stimulere fibroblastene i huden for å oppmuntre den til å produsere kollagen og elastin. Sunekos reduserer aldringstegn i huden, både i ansikt og på kroppen og gir mindre rynker og linjer.

Selv om Sunekos inneholder HA, er det ikke en filler. Sunekos fyller ikke opp behandlet område slik en tradisjonell filler gjør, men skaper et mer naturlig resultat ved å kommunisere med huden på et intracellulært nivå slik at den kan heles og reparere seg selv. Dette skyldes aminosyrene som er tilsatt i Sunekos og som er avgjørende for å opprettholde en sunn og ungdommelig hud.

Les mer om Sunekos på vår hjemmeside www.vanitas.no

Sunekos 200:Den tynneste av Sunekosproduktene. Kan brukes «overalt». Spesielt utmerket til vanskelige områder rundt øyne for å redusere mørke ringer, poser og løs hud. Virker oppstrammende uten å gi volum slik tradisjonell filler kan gjøre. Også velegnet til bruk i panne for de som ikke vil ha botox eller ikke kan ha botox i panne pga at de får tung panne.

Sunekos 200 kan også brukes i hele ansiktet for å redusere rynker og linjer, gjerne i kombinasjon med Sunekos 1200. Også velegnet på halslinjer og rynker, dekolletage og hender. Behandling i serie på 3-4 behandlinger med 1 til 2 ukers mellomrom.


Sunekos 1200Kan med fordel brukes på kunder med en del «sagging» i ansiktet og de som har mye rynker. Dette skyldes som regel volumtap i ansiktet og Sunekos 1200 kan være med på og redusere dette. Gjerne i kombinasjon med Sunekos 200 over en serie på 4 behandlinger med 1 til 2 ukers mellomrom.

Sunekos 1200 kan også brukes på hals for de som har mye rynker/slapp hud her.


Sunekos BODYHelt nytt produkt som hadde verdenslansering nå i sommer. Består også her av hyaluronsyre (HA) og aminosyrer, men aminosyrene har i Sunekos Body en helt annen oppbygging, tilpasset for bruk på kroppen.

Sunekos Body er spesiallaget for bruk på armer, knær, mage og innside lår.

Sunekos Body er med på å redusere tap av elastisitet i huden som er vanlig ved aldring. Huden vil se mer opp strammet ut etter behandling med Sunekos Body. Anbefalt behandlingsprotokoll er 3-4 behandlinger med 1 til 2 ukers intervall.


Behandling

Sunekos 200. 1 behandling 2.100 kr

Sunekos 200. 3 behandlinger 5.400 kr (du sparer 900 kr)

Sunekos 200. 4 behandlinger 6.400 kr (du sparer 2000 kr)


Sunekos 200 tre ganger og Sunekos 1200 en gang 8.900 kr


Sunekos body 1 behandling 4.500

Sunekos body, 3 behandlinger 12.500 kr (du sparer 1000 kr)VENN/VENNINNERABATT: 10%:


Vi har innført 10% venn/venninnerabatt. For hver ny kunde du tar med deg inn til klinikken og som utfører en behandling, vil du motta 10% rabatt. Enda mer lukrativt nå som prisene har gått opp pga mva.

Hvis vennen eller venninnen ikke er med deg når du skal gjøre behandling, så er det viktig at du eller den nye kunden gir info til oss om at det er du som har rekruttert vedkommende.


FASTE TILBUD I ÅS OG PÅ VENSMOEN:

FILLERBEHANDLINGER(Restylane, juvederm, teosyal, belotero):

- Første sprøyte 3400 kr. Tar du flere sprøyter samme dag så koster de resterende 2900 kr pr stk.

RESTYLANE SKINBOOSTER GOLD:

1 behandling med 1ml 3.400 kr

1 behandling/refyll 2ml 4.500 kr. Du sparer 1100 kr


Startpakke på 2ml, 3 behandlinger med 4 ukers mellomrom

10.600 kr(3500 + 3500 + 3600 kr pr behandling). Du sparer 9.800 kr i stedet for å kjøpe enkeltsprøyter

Hver 6.behandling gratis* verdi (4.500) kr. (*må betale mva kr 500 kr)


- Når du er ferdig med tredje og siste behandling i grunnbehandlingen får du gavekort på en mandelsyrepeeling til en verdi av 1100 kr.

- bedøvelseskrem før hver behandling er inkludert

- ansiktsmaske etter hver behandling er inkludert


PROFHILO:

En behandling/refyll 4.500 kr

Startpakke på 2 behandlinger med 4 ukers mellomrom: 8.000 kr. Du sparer 1000 kr

Startpakke på 3 behandlinger med 4 ukers mellomrom: 10.600 kr. Du sparer 2.900 kr

Hver 6.behandling koster 2.250 kr, halv pris

BOTOXBEHANDLINGER/MEDISINSK RYNKEBEHANDLING:

- På hver 6.behandling trekker vi fra 1800 kr.

- Tar du flere områder får du volumrabatt, du sparer mer.


SUNEKOS:

Tar du 3 behandlinger med 2 ukers mellomrom sparer du 900 kr.

Tar du 4 behandlinger med 2 ukers mellomrom sparer du 2000 kr


PRX-T33 KJEMISK PEEL:

Tar du 3 behandlinger med 1 til 2 ukers mellomrom sparer du 750 kr.

Tar du 6 behandlinger med 1 til 2 ukers mellomrom sparer du 2000 kr.

DERMAPEN:

- Hver 6.behandling er gratis til en verdi av 2200 kr(gjelder enten ansikt, hals eller bryst).


PLASMAPEN:

1.behandling normal pris.

2.behandling: Vi trekker fra 500 til 1000 kr på sluttsummen (avhengig av hvor stort område du tar 1.gangen)

3.behandling: Vi trekker fra 500 til 1000 kr på sluttsummen av det du betalte på behandling nr 2.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Har du tips til ting vi skal ta opp på sosiale medier eller i neste nyhetsbrev, så send oss gjerne en mail på dette til post@vanitas.no

Skulle du ønske å ikke motta flere nyhetsbrev fra oss, så vennligst ta kontakt med oss på mail; post@vanitas.no eller send oss sms til Frode på 996 23 765 eller til Svein Morten på sms 996 91 038.


Mange hilsener fra Frode og Svein Morten

145 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page