top of page
Søk
  • Forfatterens bildeSvein Morten Aune

Nyhet! Ny behandling: PRX-T33, kjemisk TCA peel


er den neste generasjons hudforyngelse som gir en effektiv og resultatorientert anti-aldringseffekt uten bruk av nåler.

PRX-T33 er den neste generasjons hudforyngelse som gir en effektiv og resultatorientert anti-aldringseffekt uten bruk av nåler.


PRXT33 er en TCA-peeling som passer for alle hudtyper og aldre. Det unike med denne peelingen er at den ikke forårsaker "frosting", og kan brukes i alle årstider uten å forårsake lysfølsomhet. Behandlingen er også nesten smertefri og forårsaker minimal flassing.

PRXT33 er en "snillere" behandling enn tradisjonelle TCA-peelinger og årsaken til dette er den unike patenterte formuleringen som består av en kombinasjon av TCA, hydrogenperoksyd og kojic syre.


Hydrogenperoksid 3%: et antiseptisk middel som renser huden for urenheter og metter overhuden med oksygen, forbedrer følsomheten til reseptorene i huden og har en blekende effekt.


Kojic syre: er en syre som reduserer produksjonen av melanin, eliminerer hyperpigmentering og har en smertestillende effekt.

Trikloreddiksyre 33% er et betennelsesdempende kompleks som renser porene, ødelegger sykdomsfremkallende bakterier og stimulerer veksten av fibroblaster som igjen øker hudens elastisitet.


Disse aktive ingrediensene samhandler i huden på cellenivå og bidrar til cellefornyelse og stimulerer hudens egne vekstfaktorer, noe som forbedrer huden både direkte og på lang sikt.


PRXT33 er klassifisert som medisinsk utstyr og er CE-merket klasse 1 med en internasjonal patent.PRXT33 kan brukes både i ansiktet og på kroppen for å redusere:

- Pigmenteringer og solskader

- Rynker og linjer

- Tørr hud

- Redusert styrke i huden og tap av elastisitet

- Ujevn hudtone

- Sprengte blodkar

- Arrdannelser (for eksempel etter acne)

- Strekkmerker på kropp

- Arr på kropp

- Aldrende hud på hals, dekolletage og hender


PRX-T33 kan også gjerne kombineres med andre behandlinger på samme behandlingsdag, som for eksempel dermapen og injeksjonsbehandlinger. PRX gjøres da vanligvis før de andre behandlingene.


Slik foregår behandlingen

- Vi fjerner make up og renser huden med en «pre treatment» rens som er beregnet for kjemiske peelinger. Den forbedrer penetreringen av peelingen og etterlater huden ren, men ikke tørr, samtidig som den stabiliserer hudens pH verdi.

- Vi påfører 2 til 6 penslinger med PRX-T33. Vi begynner med pannen og går nedover. Vi stryker/masserer peelingen inn i huden din med jevnt, lett trykk. 10 til 15 stryk per pensling. Vi masserer i lymferetningen.

- Peelingen skal virke i ca 3 minutter etter at du har fått siste pensling. Dette vil variere etter hvordan huden din reagerer.

- Vi nøytraliserer etterpå med kaldt/lunket vann.

- Til slutt smører vi på en beroligende og fuktgivende krem. Denne bør brukes 1 uke etter behandling for best resultat.

- Under selve behandlingen kan du oppleve en kriblende eller svak brennende følelse, som er helt normalt og forbigående.

- Vi anbefaler at du hjemme går ut av ditt vanlige hudpleieprogram i en uke etter hver behandling og bruker tilpasset kremserie anbefalt fra oss.


Hvor mange behandlinger kreves med PRX-T33?

- Pigmentering(melasma): 1 behandling hver 20 dag til problemet er løst

- Ved slapp hud: 1 behandling hver 7 til hver 14 dag. 3 til 5 ganger

- Ved solskadet hud: 1 behandling hver 7 til hver 14 dag. 2 til 5 ganger

- Ved sprengte blodkar: 1 behandling hver 7 til hver 14 dag. 10 ganger

- Ved acne arr: 1 behandling hver 7 til hver 14 dag. 5 til 6 ganger


Kontraindikasjoner:

- Graviditet og amming

- Allergi mot noen av virkestoffene i peelingen

- Skadet hud så som aktiv akne eller sår i huden

- Pågående virusinfeksjon i huden, så som herpesutbrudd

- Sensitiv/overfølsom hud

- Tykt hornlag (ytterste hudlaget). Vil forårsake massiv flassing

- Solbrent i området som skal behandlesHva du må passe på før og etter en PRX-T33 behandling:


- Bruk alltid høy solfaktor etter kjemisk peeling, minst SPF 30, helst SPF 50. Selv om denne peelingen kan brukes året rundt så skal du være forsiktig med soleksponering etter behandling.

- Retinolbehandling av huden må avsluttes 15 dager før PRX behandling. Kan gjenopptas en uke etter at du er ferdig med PRX kuren.

- Bruker du hudpleieprodukter hjemme som inneholder syre så må du avslutte dette minst 48 timer før PRX behandling og vente i minst 1 uke etter siste behandling.

- Du skal ikke trene samme dag som du får behandling med PRX

- Du må vente til neste dag med å vaske ansiktet og det samme med make up. Den første uken er det viktig at man ikke benytter annet enn vann eller anbefalt produkt for å rense huden. Unngå all form for sminke til huden er helet. Det er derfor svært viktig at du ikke klør, skrubber eller bruker klut i det behandlede området. Du må heller ikke forsøke å fjerne hud som er i ferd med å løsne, benytte deg av noen annen form for ansiktsbehandling eller barbere deg. Den første uken skal du også unngå store fysiske aktiviteter, varme bad, badstue eller bade i basseng.

- Har du vokset område som ønskes behandlet med PRX så bør det gå minst 1 dag mellom disse behandlingene pga økt fare for smerte/svie.

- For menn som har skjegg så kan vi ikke bruke peelingen i skjegget. Anbefales å barbere seg dagen før.

- Ved behandling med isotretinoin, medisinsk laser eller blue peel må man vente 6 måneder til en kan utføre PRX behandling.

- Det bør gå minst 14 dager fra utført filler/botox eller andre kosmetiske behandlinger til du tar PRX behandling. Det samme andre veien, at du må vente minst 14 dager etter PRX behandling.


Priser:

Ås og Vensmoen:

1 behandling 1.750,-

3 behandlinger 4.500,-

6 behandlinger 8.500,-


Samarbeidende klinikker:

1 behandling 1.990,-

3 behandlinger 4.990,-

6 behandlinger 8.990,-1 765 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page