top of page
Søk
  • Svein Morten Aune

Aquagold fine touch


Endelig så har vi selv fått prøve ut denne fantastiske behandlingen som har tatt Norge med storm de siste ukene.

I denne golden cocktailen så får du restylane vital light, vitaminkomplex serum og en liten dose botulinumtoxin. Det er en ren hudbehandling, så du vil ikke endre utseende eller få mindre mimikk. Alle disse tre potente ingrediensene blandes i en container som har 20 gullbelagte nåler som leverer microinjeksjoner 0,66mm ned i huden.

Dette er en behandling som gjør lite vondt. Trenger ikke bedøvelseskrem på i forkant. Selve behandlingen tar 15-20 minutter.

Det som er så flott med denne behandlingen er at du får behandlet hele ansiktet, halsen og decolletage samtidig. Du kan også behandle andre områder på kroppen, som feks hender, og albuer.

Aquagold er en medisinsk behandling og må utføres av sykepleier eller lege. Kombinasjonen av ingredienser og den patenterte devicen til å gjøre behandlingen, gjør at du vil kunne få fornyet spenst, fuktighet og bedre hudkvalitet. Den skal kunne forminske porer, forbedre hudstrukturen og finere linjer/rynker. Aquagold vil kunne gi deg mindre blankhet i huden, regulert talgproduksjon og mer glød i ansiktet.

Aquagold behandlingen erstatter ikke våre andre behandlinger, feks vår Skinbooster Gold behandling, men er et supplement eller en erstatning til de som ikke kan eller vil ha andre behandlinger.

Denne behandlingen er perfekt nå på høsten og før jul med alle sine sosiale tilstelninger. Også en perfekt behandling til menn som kanskje er skeptiske til å gjøre noe i ansiktet.

Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål til denne behandlingen eller ønske å booke en time.

Pris for denne behandlingen i Ås er 5000 kr og på våre samarbeidende klinikker 5500 kr.


178 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page