top of page
Søk
  • Frode Molund Haugen

Atle, "Hollywood" treneren kommer til Vensmoen!


Ønsker du en time med Atle Hoff, "Hollywood" treneren?

Nå tar Atle turen oppover til Vensmoen neste helg, og vi setter opp en klasse der fredag 16 mars kl 17.00. Timen varer i 75 min og koster 250,- pr. person. Kun kontant betaling. Det er også mulig å sette seg opp til en PT time med han, det koster opprinnelig kr 1150,-, men han har med seg et tilbud på kr 750,-.

Atle Hoff er født og oppvokst i Spydeberg. Han studerte ved Oslo Dansesenter i et år før han spesialiserte seg som danser ved Gøteborgs Performing Art School i fire år. Etter fullført utdannelse, skrev, koreograferte og turnerte Atle med musikalen "Per og Allens Pub" i Sverige. Han flyttet så til Norge for å opptre som danser og skuespiller i West Side Story, Bør Børson Jr, og Spellemann på taket ved Trønderlag Teater. Siden tilbrakte han flere år i USA, hvor han danset med bl.a. Mikhail Baryshnikov, Alanis Morissette og Madonna. Atle ble deretter hyret til å danse for The Los Angeles Music Awards og under åpningsseremonien for de olympiske vinterlekene i Utah.

I tillegg til sin karriere som utøvende kunstner er Atle mannen bak flere populære treningsopplegg som kombinerer øvelser fra klassisk ballet med fysisk trening for idrettsutøvere. Av disse kan nevnes Hard Core Body, Kroppsdesign og Power Stretch. Han har undervist som professor i dans på UCLA og ved prestisjetunge Coyote Fitness i Agoura Hills. Der har han også personlig trent bl.a. olympiske mestre, Wayne Gretsky, Janet Jones, Cindy Crawford, Jennifer Aniston og Courtney Cox. Etter at han flyttet tilbake til Norge, har han bl.a. produsert helaftens danseforestillinger for Statoil i Stavanger og trent Hanne Krogh, Maria Haukås Mittet, Vendela Kirsebom, Arvid Solvang, Synnøve Macody Lund, Shabana Rehman, m.fl.

Mer info om Atle og linker til hans hjemmeside og videoer:

Atle Hoff Tlf: 47 83 88 56.

Hjemmeside: www.kroppsdesign.no.

Atle goes to Hollywood «Dokumentar" NRK:https://vimeo.com/234131232


90 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page