top of page
Søk
  • Forfatterens bildevanitas2

Be cool. Ta vare på huden din og bruk solkrem fra Coola.


Vi er glade for å endelig ha fått inn solkremer fra merket Coola. Det er solkrem av meget høy kvalitet og til bruk i en aktiv hverdag. 

Vi har en krem for ansikt og en for kropp, begge med solfaktor 50. 

Pris krem ansikt: 370 kr

Pris krem kropp: 380 kr. 

Coola Classic Sport Face SPF 50 er den perfekte ansiktssolkremen til din aktive livsstil. Denne bredspektret SPF50 solkremen til ansiktet booster din huds forsvar mot for tidlig aldring. Den er designet til den sensitive ansiktshuden, høy aktivitet og vannaktivitet (vannfast i 80 min.). Formulert med bl.a. linfrøolje og nattlysolje for å fukte huden både på kort og på lang sikt. Den gjennomsiktige solkremen har dessuten en forfriskende og naturlig duft av hvit te. Bruk: Påfør i rikelige mengder 15 minutter før du går ut i solen. Påfør igjen direkte etter håndkle tørking og etter ca. hver andre time du oppholder deg i solen. Påfør igjen etter 80 minutter ved svømming/svette Coola produkter inneholder opptil 97% økologisk sertifiserte ingredienser. De produseres med helt friske og naturlige ingredienser for å sikre de beste bio-dynamiske resultat, fri for pesticider og andre skadelige tilsetningsstoffer. Huden pleies og beskyttes med de beste ekstraktene og oljene fra naturen. Samtlige produkter pleier og beskytter mot for tidlig aldring med vitaminer, naturlige fytobeskyttere og antioksidanter.

Classic Sport Unscented er en lett bodylotion med UV-filter SPF50 og antioksidanter som styrker hudens forsvar mot skadelige frie radikaler. Gir en bredspektret beskyttelse mot solen og er vannresistent i opp til 80 minutter. Inneholder økologisk arnica-ekstrakt, appelsinblomstvann og økologisk linfrøolje, rik på omega 3 og 6, som roer, mykgjør, fukter og lindrer en rød og irritert hud. Planktonekstrakt stimulerer cellefornyelsen og gjenoppbygger huden, mens avokadoolje, rik på A-, B-, E- og F-vitamin reparerer og mykgjør. UV-beskyttelse for kroppen med SPF 50. Vannresist i opp til 80 minutter. Beskytter mot frie radikaler med antioksidanter. Ideell for deg med en aktiv livsstil som trener mye ute 


37 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page