top of page
Søk
  • Forfatterens bildeSvein Morten Aune

15% på kollagenstimulerende trådløft-behandling ut februar.

Tilbud ut februar.


15% rabatt på kollagenstimulerende trådløft. 


Dette er den "snilleste" formen for trådløft. Vi bruker små, korte tråder med tykkelse på et hårstrå. Dette er en ganske ny behandling som strammer opp slapp hud og gir ansiktet og halsen et friskere, glattere og mer ungdommelig utseende. Trådene gjør at du får en revitalisering av huden p.g.a. nydannelse av kollagen, elastin og økt sirkulasjon i vevet rundt trådene. Trådene er oppløst i huden i løpet av ca 6 mnd, men effekten kan vare opp mot 1 år, avhengig av hvor mange tråder som ble satt, hudkvalitet og livsstil. 


Trådene kan settes både vannrett, loddrett og på skrå. Disse kollagenstimulerende trådene kan settes mange steder i ansiktet og på halsen og passer like godt til menn som til kvinner. Spesialområder som tinning, tear through, panne og foxy eyes kommer senere i år. 


Perfekt for rynker/linjer i kinn. Rynker/linjer på hals passer også utmerket. Disse trådene kan også kombineres med løftetråder. 


Vi bruker to forskjellige kollagenstimulerende tråder: 


Mono: de tynneste og korteste trådene. Kan settes over alt. 


Twin: dobbelvevd tråd. Gir mer stimulering i huden. Anbefales til de som trenger ekstra oppstrammende effekt. Det brukes færre twin enn monotråder. 


De fleste kunder har på bedøvelseskrem i forkant, fra 20 min til 1 time. Noen, slik som Svein Morten, som har lav smerteterskel, kan få lokalbedøvelse i tillegg. 


Vi setter vanligvis fra 10 til 50 tråder pr side av ansikt/hals. Priser fra 1600 til 8000 kr på monotråder og fra 1300 til 6400 kr på twintråder. Prisen er avhengig av hvor stort område som skal behandles og hvor mange tråder som skal brukes av mono og twin. 


Book en gratis konsultasjon og vi finner ut av hvilket område, tråder og pris som passer deg. 


Tråder er framtiden. Bli med inn i framtiden du også. 

www.vanitas.no


85 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page