top of page

Skinbooster Gold

- Hva er Skinbooster Gold?

Huden forandres med alderen, og mister volum og spenst. Et av de viktigste stoffene i huden er hyaluronsyre, Hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen, den elsker vann og holder på hudens fuktighet. 
Når vi eldes, blir kvaliteten på HA i kroppen dårligere. Med alderen svekkes både kvalitet og mengde hyaluronsyre, og kollagen og elastinfibre brytes ned.
Det gjør huden tørrere og mindre elastisk, og linjer og rynker dukker opp.

Skinbooster Gold er en unik behandlingsmetode som forbedrer hudens kvalitet og tilbyr dokumentert forbedring av huden. Skinbooster Gold gjenfukter huden på dypet, forbedrer hudens kvalitet seg og gir huden en fasthet, elastisitet og glød. Du oppnår synlige resultater med en naturlig oppfrisket hud som andre vil misunne deg. Restylane Skinboosters er hudforyngelse i ordets rette forstand. Det finnes flere Restylane Skinboosters, slik at behandlingen kan tilpasses dine behov og din hudkvalitet.
Restylane Skinboosters kan brukes som en egen behandling, men kan også kombineres med andre estetiske behandlinger som Restylane Fillers om man ønsker det. 

Områder som kan behandles
Restylane Skinboosters er et allsidig produkt til:

• Kvinner og menn med alle hudtyper
• Mennesker i alle aldre
• Ansikt, lepper, hals, hender og dekolletage
• Alle som vil bedre sin hudkvalitet, også acnearr eller solskadet hud.

bottom of page