top of page

Hudkremer fra Restylane

Vi har et godt utvalg av skin care produkter fra restylane. De er meget godt egnet til våre behandlinger og til generell bruk. Serien inneholder blant hyaluronsyre som finnes naturlig i kroppen, er vannbindende og bedrer hudens fuktbalanse. Kremene er helt uten emulgator, konserveringsmidler, fargestoffer, silikon og mineraloljer.

Restylane ansiktsrens facial cleanser 100ml pumpeflaske
Ansiktsrens

Hver gang vi rengjør huden, risikerer vi å vaske bort viktige lipider (fettstoffer), antioksidanter og forskjellige stoffer som binder vann. For å opprettholde den naturlige balansen i huden er det viktig at renseproduktet er så mildt som mulig. Restylane® Facial Cleanser inneholder beskyttende organiske oljer og ceramider som gjør huden myk og smidig. 

Restylane Facial Cleanser rengjør huden, og fjerner sminke skånsomt og effektivt uten å tørke ut, slik at huden blir myk og bevarer gløden. Facial Cleanser fås i pumpeflaske på 100 ml.

Pris: 249 kr
Restylane dagkrem day cream pumpeflaske 50ml
Dagkrem

Restylane® Day Cream er en mykgjørende krem med en struktur som ligner hudens egen, og som dermed bidrar til å bygge opp hudbarrieren og beskytte huden mot forurensing og stress. Restylane Day Cream inneholder aktive ingredienser som både stimulerer energiproduksjonen i huden og beroliger den – slik at den blir frisk og myk. Dagkremen fås i pumpeflaske på 50 ml.

Pris: 499 kr
Restylane Night Cream 50ml nattkrem pumpeflaske
Nattkrem

Restylane® Night Cream er en nattkrem for alle hudtyper. Kremen bidrar til å bygge opp hudbarrieren, samtidig som den lar huden puste og hente seg inn igjen om natten. Restylane Night Cream inneholder aktive ingredienser som bidrar til å motvirke hudens aldringsprosess, samtidig som den opprettholder hudens naturlige balanse. Ettersom nattkremen framskynder naturlige funksjoner i huden, får man synlige resultater i form av myk og vakker hud i løpet av bare fire uker. Pumpeflasken med nattkremen inneholder 50 ml.

Pris: 499 kr
Restylane Night Serum 15ml nattserum pumpeflaske
Nattserum

Restylane® Night Serum er en aktiv mikroformel. Takket være den unike formelen er serumet lett å fordele, og aktive ingredienser kan trenge gjennom hudbarrieren og virke om natten. Restylane Night Serum inneholder en høy dose retinol (A-vitamin) i stabilisert form som tas godt opp av huden. Retinol er en av de mest effektive aktive ingrediensene for å redusere rynker og aldersflekker. Retinol forbedrer også hudens elastisitet. Restylane Night Serum inneholder en høy dose antioksidanter. Antioksidanter antas å bidra til å bremse kroppens aldringsprosesser. Synlige resultater i form av forbedret gjenfukting og en fastere hud kan forventes i løpet av en måned. Andre positive effekter av serumet er en jevnere og glattere hud med mer glød. Nattserumet fås i en luft- og lystett pumpeflaske på 15 ml, som takket være mikroformelen varer lenge.

Pris: 549 kr
Restylane Recover Cream 25ml tube
Recover krem

De fleste estetiske behandlinger kan forårsake midlertidig ubalanse i huden. Restylane® Recover Cream gjenoppretter balansen og dermed hudens sunnhet. Kremen stopper ikke til porene, og lar huden puste mens den henter seg inn igjen etter en behandling. Restylane Recover Cream inneholder arnikaekstrakt, som har egenskaper som lindrer betennelse og bidrar til å redusere hevelse og blåmerker. Ekstrakt fra riskorn bidrar til å bygge opp en viktig beskyttelse av antioksidanter i det ytterste hudlaget. Tuben inneholder 25 ml.

Pris: 299 kr
Restylane Hand Cream 50ml håndkrem i smal tube
Håndkrem

Når hendene stadig utsettes for såpe, vind og vær, kjemikalier og andre ytre stressfaktorer, svekkes hudbarrieren. Restylane® Hand Cream bygger opp den beskyttende hudbarrieren, slik at hendene får tilbake sin naturlige mykhet. Akkurat som Recover Cream inneholder Restylane Hand Cream ekstrakt fra riskorn, som bidrar til å bygge opp et lag av antioksidanter i det ytterste hudlaget for å holde hendene myke og fuktede. Håndkremen leveres i en smal tube på 50 ml som passer perfekt i håndvesken.

Pris: 299 kr
Restylane Day Cream krem med solfaktor 15 for alle hudtyper
Dagkrem med solfaktor 15

Restylane Day Cream med solfaktor 15 er en gjenfuktende krem som passer alle hudtyper med en krembase som er veldig lik hudens egen struktur. Derfor bidrar den til å beskytte oss mot ytre påvirkning, stress og forurensing. Restylane Day Cream inneholder kun aktive ingredienser som bedrer hudens naturlige beskyttelsesevne. Regelmessig bruk bidrar til gjenfukting og mykhet, og den beskytter samtidig mot UV-stråling.

Pris: 549 kr
Restylane Eye Serum med naturlige oljer og aktive ingredienser Vanit AS
Øyeserum

Restylane Eye Serum er perfekt tilpasset det følsomme området rundt øynene, og inneholder naturlige oljer og aktive ingredienser som reduserer mørke ringer og gjør huden myk. Serumet inneholder stoffer som bedrer elastisitet og blodsirkulasjon i området rundt øynene. Det reduserer væskeansamlinger, hevelser og poser. En høy dose NASHA™ partikler gjenfukter huden og gir god glød

Pris: 629 kr
bottom of page