top of page
Søk
  • Forfatterens bildeSvein Morten Aune

Nyhetsbrev høsten 2022

Kjære kunde.

Velkommen til Vanitas sitt nyhetsbrev for høsten 2022.

 

Hei kjære kunde. Her kommer nyhetsbrev for høsten som vil gjelde for månedene oktober, november og desember 2022.


Vi har mye å fortelle dere denne gangen og håper du synes dette er nyttig lesing for deg.


Dette kan du lese om i dette nyhetsbrevet:

-        20% på Profhilo i oktober

-        Langåpent og lørdagsåpent i Ås 28 og 29.okt

-        20% på trådløftbehandlinger i november

-        Vi søker demokunde på Dr. CYJ hårfiller.

-        Julegoodie bagger

-        Juleferien 2022

-        Samtykkeskjema på botox

-        Hygienetips


OKTOBER

PROFHILO. 20% I OKTOBER


Benytt deg gjerne av kampanjen på injeksjonsbehandlingen Profhilo som vi kjører nå i oktober. Tilbudet på 20% gjelder både nye og gamle kunder som ønsker å prøve ut Profhilo og det gjelder både på enkeltbehandlinger og oppstarts behandling/kur. Hvis du ønsker å starte opp med kur på Profhilo så må hele beløpet betales i oktober for å få 20% på alle behandlingene.


Profhilo har tatt Norge med storm siste 2 år.  Profhilo er hverken en filler eller en skinbooster, men en biostimulerende behandling som har antiage effekt og motvirker slapphet i huden. 

Behandlingen gjør at hudens struktur, elastisitet og fuktbalanse forbedres, samtidig som den gir en oppstrammende effekt.


Profhilo gir ikke volum, men en utglattende og oppstrammende effekt som gir et naturlig resultat. 

Profhilo har en av de høyeste konsentrasjonene av HA (Hyaluronsyre) på markedet med både lavmolekylær og høymolekylær HA i et og samme produkt. Hele 64 mg HA / 2 ml. Restylane til sammenligning 32 mg HA / 2 ml.

 

Fordelskortet gjelder ikke i oktober. På hver 6.behandling får du halv pris/50% på Profhilo.

 

 

LANGÅPENT FREDAG 28.OKTOBER OG LØRDAGSÅPENT 29.OKTOBER I ÅS OG PÅ VENSMOEN.

Svein Morten har langåpent på klinikken i Ås fredag 28.oktober fra kl 10.00 til 18.00.

Lørdag 29.oktober har Svein Morten åpent fra 10.00 til 16.00.

Kontakt Svein Morten direkte på tlf 99691038 eller send mail til post@vanitas.no eller bestill time via vår hjemmeside www.vanitas.no/informasjon.


VENSMOEN NORDLAND

Frode har klinikkdager på Vensmoen fredag 28.oktober og lørdag 29.oktober. Det er fullt fredag, men fortsatt noen ledige timer lørdag 29.okt.


Ta direkte kontakt med Frode på tlf 99623765 eller send mail til post@vanitas.no eller bestill time via vår hjemmeside www.vanitas.no/informasjon

 

NOVEMBER/DESEMBER

TRÅDLØFT. 20% RABATT I NOVEMBER

I november så har vi kampanje på alle våre trådløftbehandlinger. Gjelder både løftetråder og kollagenstimulerende tråder.

Ønsker du å gjøre behandlingen nå i november så book først en konsultasjon med oss. Der kan vi forklare alt om behandlingen og hva du skal passe på etter behandlingen.


Vi kan utføre trådløft blant annet i kinn, munnviker, kjevelinje, neselinjer og overleppeområde.

Trådløft er for mange et bedre alternativ til filler og som regel billigere enn fullface med filler. Les mer om trådløftbehandlingene på vår hjemmeside.

 

 

Vi søker demokunde til Dr. CYJ hairfiller i Ås

Vi søker demokunde til vår nye behandling, hårfiller fra Dr. CYJ Sør-Korea.

Vi starter for fullt nå i november med behandling i hodebunnen for de som har hårtap/flekkvis håravfall. Vi søker en mann eller dame som ønsker å være demo-modell. Du får behandlingen gratis mot at vi får bruke bilder og video til våre sosiale medier og hjemmeside. (ettersom dette er en behandling av hodebunn så er det mulig å gjøre demokunden anonym).


Hvis du ikke blir plukket ut til å være demomodell så vil du få 10% på behandlingen hvis du starter i november.


Du må være frisk, ikke ha utført hårforbedringsbehandlinger tidligere, være over 20 år og yngre enn 60 år.


Protokoll: 4 behandlinger med 2 ukers mellomrom.


Det er forventet å se resultater etter 1-2 måneder etter endt behandling. De fleste vil også se en endring under behandlingen. Behandlingen er klinisk testet og viser til gode resultater med gjennomsnittlig gjenvekst på 30-40% på alle hårtyper.  


Dette er en injeksjonsbehandling med sprøyte der vi injiserer små, små dråper tett i tett i hodebunnen der det er håravfall eller tynt hår. Det kan være smertefullt å bli stukket i hodebunnen så vi anbefaler å ha på smertestillende krem i ca 30 min før behandling.

Med Dr. CYJ hårfiller kan vi behandle personer som har arvelig håravfall (androgen alopecia) og de som har flekkvis håravfall (alopecia areata). For at produktet skal ha effekt er det viktig at det er fjon, dun, hårstrå i området. Hvis ikke så vil behandlingen ikke hjelpe.


Sykepleier Maria Schoberg vil være hovedansvarlig for å gjøre denne behandlingen på vår klinikk i Ås.

Kontakt Maria på Tlf: 41 50 37 37 eller på e-post miascho@gmail.com eller bruk vår epost: post@vanitas.no, og vi videreformidler info til Maria.

 

 DESEMBER

 Julegoodie bagger/julekampanje

 

Tradisjonen tro så har vi også i år julegoodie bagger til våre kunder. Vi starter mandag 28.november. De 50 første kundene som gjør en behandling til 2100 kr eller mer får en goodiebag fra oss med spennende innhold og med verdi på mange hundre kroner.


I alle goodiebaggene er det blant annet et gavekort til valgfri behandling hos oss i 2023.  Vi trekker også ut 3 gavekort a 1000 kr blant alle dere som har gjort behandling hos oss fra 28.nov til 15.desember.


VENSMOEN

Også våre kunder på Vensmoen får julegoodie bagger. Her vil Frode dele ut goodie bagger til de 25 første kundene som gjør behandling 24, 25 og 26.november og mandag 19.desember. Alle som gjør en behandling til 2100 kr eller mer får en goodie bag. Også her vil det være gavekort til valgfri behandling i 2023. Frode vil trekke ut 2 gavekort a 1000 kr av de som gjør behandling på disse fire klinikkdagene i november og desember.

 

JULEFERIEN 2022

Frode og Svein Morten tar juleferie i Ås fra fredag 16.desember. Siste klinikkdag for Frode vil være torsdag 15.desember og Svein Morten vil ha siste klinikkdag i Ås onsdag 14.desember.

Vi vil jobbe på Vensmoen i Nordland mandag 19.desember.


Maria Schoberg vil jobbe på klinikken i Ås i uke 51, fra mandag 19 til torsdag 22.desember. Ønsker noen behandling denne uka så ta kontakt med oss eller Maria. Tlf nr Maria: 41503737.

Vi er i jobb igjen fra mandag 2.januar 2023.

 

SAMTYKKESKJEMA BOTOX = RESEPTEN DIN PÅ BOTOX FOR 1 ÅR.

Botox er et reseptbelagt legemiddel og fra 1.juni 2019 måtte klinikkenes sin ansvarshavende lege godkjenne resepten på hver enkelt kunde x 1 pr år. Første februar i år fikk vi ny ansvarshavende lege. Vår nye lege tar 250 kr for å fylle ut og godkjenne resepten på botox pr kunde pr år.  Dette må vi ta betalt fra dere kunder på og det er vår oppgave å passe på at din resept/samtykkeskjema er ajourført før hver botoxbehandling.


Dette gjennomføres for dere som er kjent med systemet via mobiltelefon og elektronisk utfylling gjennom kryptert SMS. Vi kan ikke sende samtykkeskjema/resept på mail da dette ikke er trygg pasienthåndtering.


For å kompensere noe av denne nye reseptkostnaden så har vi økt fordelskortet fra 1800 kr i rabatt til 2000 kr i rabatt på behandling nr 6 på botox. Vi loggfører dette i din journal.

 

HYGIENETIPS

For de som gjør trådløftbehandlinger hos oss så får de spesifikke hygieneråd før behandling.  Dette er noe vi ønsker å formidle til alle våre kunder etter alle våre behandlinger.

-         Ha rent sengetøy (minimum nytt putevar) på behandlingsdagen

-         Ha rene håndklær og vaskeklut på behandlingsdagen

-         Ta minst mulig på ansiktet/området som er behandlet på behandlingsdagen

-         Ikke tren før tidligst dagen etter behandling, evt enda lenger avhold ut fra hvilken behandling du har utført

-         Avstå fra alkohol til minst dagen etter behandling

-         Unngå varme behandlinger de 4 første dagene etter behandling, evt enda lenger hvis du får beskjed om dette (badstue, solarium og boblebad)

-         Unngå sterk varme/soling og kulde de første dagene etter behandling

 

Skulle du ønske å ikke motta flere nyhetsbrev fra oss, så vennligst ta kontakt med oss på e-post; post@vanitas.no eller send oss SMS til:

Frode: 996 23 765

Svein Morten: 996 91 038

Maria: 415 03 737

 

 

Vi ønsker alle våre kunder en fortryllende høst og fin førjulstid.

 

HILSEN OSS I VANITAS

FRODE, SVEIN MORTEN OG MARIA

29 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page