top of page
Søk
  • Forfatterens bildevanitas2

Det handler om velvære.


Lørdag 24 februar hadde Saltenposten lagd en reportasje om Tove Berg og hennes bli-ny-dag. Tove fikk lagt negler, fikset håret sitt, lagt makeup, fått nye klær, og hun har siden sensommer 2017 fått medisinsk rynkebehandling, Restylane filler og Skinbooster Gold.

Tove sier at hun føler seg som et nytt menneske, og som hun sier; " når man går og verker i fingre og håndledd, det er utrolig hvor mye det hjelper å føle seg mer vel og fresh. Jeg merket bare da jeg gikk ut fra frisøren hvordan jeg automatisk rettet meg opp i ryggen".

Det er det det handler om,å føle seg fresh, økt velvære og et naturlig resultat.

Våre signaturbehandling er Skinbooster Gold, den gir masse fukt til huden, gir glød, mer spenst og økt blodgjennomstrømning.

Men er det ikke sånn at ekte skjønnhet kommer innenfra spør journalisten. Jo, selvfølgelig gjør den det. Men det er jo også sånn at noen føler seg litt grå, litt sammensunket, de ser seg i speilet og føler at " åh, det er ikke noe godt bilde", de orker ikke å se seg i speilet i hele tatt, egentlig.

Bare ved å gjøre disse små tingene får mange et helt annet uttrykk, det handler om selvfølelse og å føle seg vel.


62 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page