top of page
Søk
  • Forfatterens bildevanitas2

Restylane Norge har fått med seg at Vanitas åpner avdeling på Vensmoen i Nordland


Ble ”headhuntet” til Saltdal

På Vensmoen i Saltdal Kommune la de alt til rette for at Vanitasklinikken skulle etablere seg i det gamle sanatoriet. Lokalbefolkningen skal nemlig også kunne få behandlinger som virker av profesjonelle hudspesialister. 20. mai er det åpningsfest i splitter nye lokaler, og både ordfører og kommunerepresentanter stiller.

Vensmoen Sanatorium

”Det er overveldende hvordan kommunen har lagt til rette for oss”, sier Frode Molund Haugen, som selv kommer fra stedet.

Vanitasklinikken drives av Frode og hans partner Svein Morten Aune, og ligger på Ås i Akershus, og nå også i Saltdal. ”Hvorfor skal bare folk i byene ha tilbud om å ta vare på seg selv?”, sier Frode. ”Denne muligheten måtte vi jo si ja til. Og maken til velkomst må man lete lenger etter.”

Hva med et vårboost? Les råd fra Vanitasklinikken.

Ikke bare lepper og kjendiser

Mange misforstår og tror at dette bare dreier seg om jåleri, men det kan like godt være en mann i bygningsbransjen som ønsker å fikse noe som irriterer ham, eller mennesker som sliter med sykdom og som derfor trenger å føle seg ”freshere” i sykdomsperioden. Det kan også dreie seg om helt konkrete ting som å reparere arr, assymmetriske lepper eller ganespalte! ”Vi jobber med folks ansikter. Det er noe vi har dyp respekt for”, sier de to i Vanitasklinikken.

Les artikkelen i Saltenposten her

Ordførerfruen fikk fart i sakene

Det var kona til ordføreren som tok kontakt, og tenkte at beboerne i Saltdal ønsker både ansiktsbehandlinger, gode hudprodukter eller Restylane, Dermapen og øvrige anti-age behandlinger som kan gjøre dem mer fornøyd med seg selv. ”Vi ønsker også å knytte til oss hudpleiere og spesialister på manikyr og pedikyr.”

En ting er i hvert fall sikkert. 20. mai blir det åpningsfest!


90 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page