top of page

LiquidGold

Hva skal du velge? LiquidGold med kaktus- eller arganolje?
 

Arganolje har lenge vært skjønnshetsindustriens juvel, på grunn av sine restaurerende og anti-aldrende egenskaper. Men nå har det kommet en ny konkurrent på markedet, nemlig kaktusoljen.
 

Både kaktusolje og arganolje er rike og vitamin E, essensielle fettsyrer og antioksidanter. Kaktusoljen inneholder derimot mer linolsyre og 2-3 ganger mer vitamin E enn arganoljen. Kaktusoljen har også høyere mengde umettede fettsyrer enn noen annen olje, noe som gjør den til et utrolig kraftig skjønnhetsprodukt for både menn og kvinner. Dette er årsaken til prisforskjellen mellom argan- og kaktusolje.

DSC_5511.jpg
test ee-227-Edit-Edit.jpeg
LiquidGold kaktusolje

For rynker

Vitamin E er en antioksidant som akselererer cellefornyelsen. Kaktusoljen inneholder 895 mg/kg vitamin E. Det høye fettsyreinnholdet reduserer rynker og gir huden fasthet.
 

For hud

Kaktusoljens høye antioksidantinnhold stimulerer til cellefornyelse, noe som gir deg frisk og ung hud.
 

For kropp

Kaktusoljen er en intens kilde til fuktighet. Den passer til alle hudtyper, men er spesielt egnet til tørr og moden hud.
 

Anti-aldrende

Kaktusoljen har et høyt innhold av betalainer – antioksidanter med anti-aldrende effekter. Dens innhold av vitamin K bidrar til å lette mørke linjer under øynene.
 

Økologisk
Liquid Golds produkter er bio-sertifisert, og inneholder ingen tilsetningstoffer.
 

Etisk
Vi bruker kun nøye utplukkede produsenter i Marokko, og gir tilbake til samfunnet i form av fair trade. Ingen av våre produkter er testet på dyr.

Pris 20 ml Kaktusolje: 1099 kr. 
test ee-247-Edit.jpg
LiquidGold arganolje

For hår

Liquid Gold Argan styrker håret, samtidig som den tilfører skinnende glans. Arganoljen gir håret beskyttelse mot varme, tørrhet og vind, samtidig som den reparerer slitte tupper.
 

For hud

Arganolje reduserer talgnivået hos personer med fet hud. Dens høye innhold av linolsyre bidrar til å redusere betennelse forårsaket av akne, men også av utslett, infeksjoner og insektbitt.
 

For kropp

Liquid Gold Argan kan brukes som fuktighetskrem til hele kroppen. Ved å bruke 100% ren arganolje unngår du kjemiske tilsetningsstoffer som er vanlig i mange fuktighetskremer.
 

For lepper

Liquid Gold Argan lindrer såre og sprukne lepper, og gjør dem myke og fuktige. Påfør en liten mengde olje slik du vil påføre enhver annen leppepomade.
 

Økologisk
Liquid Golds produkter er bio-sertifisert, og inneholder ingen tilsetningstoffer.
 

Etisk
Vi bruker kun nøye utplukkede produsenter i Marokko, og gir tilbake til samfunnet i form av fair trade. Ingen av våre produkter er testet på dyr.

Pris: 20 ml Arganolje: 650 kr
bottom of page