top of page

Sunekos

- Sunekos 200: Spørsmål og svar:

Hvordan utføres behandlingen?

 • Sunekos 200 kan settes både overfladisk og dypt i huden med tynn nål. 0,1-0,2ml pr stikk er vanlig dosering. Noen ganger brukes pixl kanyler i behandlingen. Dette avhenger av hvilket område som skal behandles.
   

Hvor lenge holder resultatet?

 • Det avhenger av flere faktorer som alder, hudkvalitet og livsførsel, men behandlingen skal i snitt holde rundt seks måneder før en ny behandling er nødvendig. Hos personer med mye rynker og sagging kan det være nødvendig med 2 behandlinger hver 6.mnd for å opprettholde resultatet.
   

Hva er de viktigste fordelene med Sunekos 200?

 • Behandlinger med Sunekos 200 reduserer og forebygger aldringstegn. Det spesielle med Sunekos 200 er at det stimulerer produksjonen av kollagen og elastin samtidig som det tilbakefører volumtap og forbedrer hudens elastisitet.
   

Hvor raskt kan jeg gå tilbake til mine daglige gjøremål?

 • Behandlingen har lite eller ingen «downtime». Du kan gå tilbake til dine normale gjøremål rett etter behandling. Tar du behandling under øynene er det vanlig å bli noe hoven de første dagene etter behandling og det kan derfor være lurt å ha fri fra jobb etter behandling i dette området. Du skal ikke trene så lenge du er hoven.
   

Er det noen bivirkninger?

 • Ved perforering av hudbarrieren er det alltid risiko for å få blåmerker. Disse forsvinner som regel etter noen dager.

 • Hevelse rundt injeksjonsområdet er vanlig pga at vi setter produktet overfladisk i huden, disse går som regel ned samme dag eller etter et par dager.

 • Rødhet og ømhet rundt injeksjonsstedet er normalt og forsvinner som regel etter noen timer.
   

Er det smertefullt å utføre behandlingen?

 • Det er lite smerter i forbindelse med behandlingen. For behandling under øynene anbefaler vi ingen bedøvelse eller å smøre på Emla krem ca 15 min før. Hvis du er redd for smerter så kan du smøre på Emla krem på andre områder som skal behandles.

bottom of page