CelluForm+

Etter behandlingen

Som med alle andre injeksjonsbehandlinger kan du oppleve bivirkninger. Det er vanlig å oppleve hevelse, varme, smerte og ømhet i injeksjonsområdet rett etter behandlingen. Du må regne med litt «kalkunhals» de første dagene etter behandlingen. Hvor mye varierer fra person til person. Blåmerker og nedsatt sensibilitet er også vanlig. Disse bivirkningene er vanligvis forbigående og størst de første dagene. 
 

Den første uka etter behandling er det viktig at du drikker minst 2 liter væske (kaffe og te regnes utenom) og får i deg mye antioksidanter. Eksempel på dette kan være brokkoli, nyper, paprika, blomkål, blåbær, epler og tomater. Andre former for antioksidanter er søtpotet, papaya, gulrøtter, mais og sitrusfrukter.
 

For å få et så bra resultat som mulig er det viktig at du masserer på begge sider av halsen hver dag den første uka, morgen og kveld. Det er der lymfekjertlene dine sitter og disse trengs å stimuleres. Ta gjerne på litt body lotion for å minske friksjon. Du skal ikke massere på selve behandlingsområdet.

  • Etter behandling må du ikke ta på innstikkstedet eller smøre på noen kremer/sminke før det har gått minst 6 timer. Vent helst til neste dag.

  • Vent med å dusje behandlet området til det har gått minst 6 timer

  • Du skal ikke trene samme dag

  • Unngå soling og solarium første uka etter behandling

Bestill en konsultasjon idag

Enkelte dager kan være fullbooket.