top of page

Sunekos

- Sunekos cellulitter
Kort om Sunekos cellulitter

Sunekos har utviklet et helt nytt produkt for cellulitter som har verdenslansering nå i starten av 2021. Produktet består av 10 ml patenterte aminosyrer og hyaluronsyre samt bikarbonat salt.
 

Cellulitter, også kalt appelsinhud, utvikles ofte ved hormonelle endringer. Endringer i forbrenningen, bindevevets struktur og sirkulasjon er også med på å danne cellulitter. Det er mest vanlig hos kvinner, men menn kan også utvikle cellulitter. Andre årsaker til cellulitter kan være plattfot, visse typer medisiner, ujevn menstruasjonssyklus, ubalanse i thyroidproduksjon og insulinresistens.  

 

Overvekt er ikke nødvendig for å få cellulitter, men man ser kraftigere cellulitter hos overvektige kvinner enn hos kvinner med normal kroppsvekt. Andre faktorer som kan påvirke utviklingen er alder, kjønn rase og fettfordeling på kroppen. En stresset livsstil øker mengden stresshormoner, noe som igjen kan øke utviklingen av cellulitter.

141534261_721136641931673_53436550891340
Grad av cellulitter

Cellulitter klassifiseres i fire forskjellige faser.
 

Fase 1: Ingen kliniske symptomer på appelsinhud, hverken når du klemmer, står eller ligger. Vevsanalyser viser strukturendringer i huden. Redusert mikrosirkulasjon i både lymfeårer og vener forsinker den normale dreneringen av væske rundt cellene. Forstadiet til cellulitt.

Fase 2: Appelsinhud vises ved klemming, men ikke når man står eller ligger. Blek hudfarge i utsatte områder.

Fase 3: Appelsinhud som vises også når man står. Huden ser grov ut og føles bulkete.

Fase 4: Markerte groper og klumper som er smertefulle når man klemmer på huden. Synlig når du ligger og kan gjøre vondt og kan være væskefylte.

Cellulitter er vanskelig å bli kvitt. Det tar tid og må angripes fra forskjellige vinkler. Regelmessig trening, sunt kosthold, slutte å røyke og komfortable klær er med på å redusere cellulitter. I tillegg til dette kan du prøve vår nye behandling Sunekos Cellulitter.

Hvordan utføres behandlingen?

Ut fra hvilken grad av cellulitter du har så brukes det to teknikker. Det er anbefalt å smøre på bedøvelseskrem på ønsket område i forkant av behandlingen. Dette bør gjøres i klinikken da behandler må vurdere graden av cellulittene før bedøvelseskremen påsmøres.
 

Ved tidlig fase/liten grad av cellulitter: IFT teknikken (Interstitial fluid technique). Det injiseres 0,2ml pr punkt i 45 graders vinkel med ca 2 cm mellomrom. Område som skal behandles markeres i forkant.

Det er anbefalt med 2 behandlinger med 14 dagers mellomrom.

Sent stadie/mye cellulitter: «Mattelasse» teknikken. Injeksjon 90 grader på huden og i dypet på hver eneste cellulitt. 0,2ml i hvert punkt. Området som skal behandles markeres i forkant.

Det er anbefalt med 3 behandlinger med 14 dagers mellomrom. For pasienter med mye cellulitter kan det være nødvendig med en behandling i en til to måneder ekstra.

Blanding av både tidlig og sent stadie. Både lite synlige og synlige cellulitter. Bruk av både IFT teknikken og Mattelasse teknikken.

Anbefalt 3 behandlinger med 14 dagers mellomrom. Hvis ønskelig kan det være behov for en behandling etter en måned.

Hvem kan ikke utføre denne behandlingen?

Har du diabetes, fedme (BMI over 30), endokronologiske sykdommer eller hjertesykdom så er det ikke anbefalt å gjøre denne behandlingen. Vi utfører heller ikke behandlingen på gravide eller ammende.

bottom of page