CelluForm+

Hva er CelluForm+

Celluform+ er en ikke kirurgisk injeksjonsbehandling for fjerning av moderate mengder uønsket fett under haken. Behandlingen kan sammenlignes med mild fettsuging. Serumet injiseres i fettvevet og fettcellene går til grunne og transporteres ut gjennom lymfesystemet. Ingen andre celler enn fettceller påvirkes av behandlingen.

Viktige ingredienser:

Fosfatidylkolin: Utvunnet fra soyalecitin. Produktet bryter ned fett i lokale fettansamlinger slik at det kan tas opp av blodet og fraktes bort på en naturlig måte. Dette er et naturlig stoff som emulgerer fett og som hjelper til å transportere fettet bort via sirkulasjonen.

 

Natriumdeoksykolat: Bryter ned cellemembranen til fettcellene og gjør at disse tømmer fettet de inneholder ut i lymfen/blodet. Fosfatidyl-kolinet hjelper til å få fjernet dette fettet fra området. Som en konsekvens blir de behandlede områdene tynnere.

 

Niacinamid (Vitamin B3): Senker nivået av kolesterol og triglyserider i blodet. Virker også som en vasodilator som stimulerer mikrosirkulasjonen og kan forårsake rødhet og varme.

 

Carnitin + flere aminosyrer: Øker fettforbrenningen og energiproduksjonen i cellene, og er med på å danne nytt kollagen.

 

Arnica Chamissionis ekstrakt:

Motvirker inflammasjon i vevet og reduserer også dermed cellulitt.

Kan du få dobbelthaken din fjernet?

Du må ha minimun 1,5-2cm fett på haka for at vi skal kunne behandle deg. Dette måles enkelt med å bruke tommel og pekefinger og presse de svakt mot hverandre. Er du usikker så kom til oss for en konsultasjon.
 

Følgende kan ikke gjøre denne behandlingen:

  • Gravide og ammende

  • De som bruker medikamenter som reduserer immunforsvaret, bortsett fra lave doser kortison.

  • De med blødersykdom eller generelt nedsatt almentilstand

  • De som bruker medikamenter som cellegift og antikoagulantia(blodfortynnende)

Før behandlingen

Før behandlingen vil vi gå gjennom med deg hvordan behandlingen fungerer og hvilke forventninger du har til den. Vi vil undersøke halsen din, tegne opp behandlingsområdet og ta bilder. Vi vil også informere deg om hva du skal være oppmerksom på etter behandlingen. Alle kunder må fylle ut journal og egenerklæringsskjema. Du trenger ikke å smøre på bedøvelseskrem eller lignende før behandling. Det er generelt lite smerter med behandlingen.

Selve behandlingen

Selve stikkingen tar 5-10 minutter, men sett av totalt 45-60 min til førstegangs behandling. Før stikkingen måler vi opp injeksjonsområdet og vi kan bruke en mal for å prikke opp området som skal behandles. Vi utfører behandlingen med små stikk med ca 1 cm mellomrom. Lik dose settes i hvert stikk. Hvor mye Celluform+ du trenger er avhengig av hvor mye fett du har under haken, men maks dose pr behandling er 10ml.

For mange vil èn behandling med Celluform+ være nok på dobbelthake. Skulle du ønske å ta vekk mer fett kan du ta en ny behandling etter 5-6 uker.

Etter behandlingen

Som med alle andre injeksjonsbehandlinger kan du oppleve bivirkninger med Celluform+. Det er vanlig å oppleve hevelse, varme, smerte og ømhet i injeksjonsområdet rett etter behandlingen. Du må regne med litt «kalkunhals» de første dagene etter behandlingen. Hvor mye varierer fra person til person. Blåmerker og nedsatt sensibilitet er også vanlig. Disse bivirkningene er vanligvis forbigående og størst de første dagene. 
 

Den første uka etter behandling er det viktig at du drikker minst 2 liter væske (kaffe og te regnes utenom) og får i deg mye antioksidanter. Eksempel på dette kan være brokkoli, nyper, paprika, blomkål, blåbær, epler og tomater. Andre former for antioksidanter er søtpotet, papaya, gulrøtter, mais og sitrusfrukter.
 

For å få et så bra resultat som mulig er det viktig at du masserer på begge sider av halsen hver dag den første uka, morgen og kveld. Det er der lymfekjertlene dine sitter og disse trengs å stimuleres. Ta gjerne på litt body lotion for å minske friksjon. Du skal ikke massere på selve behandlingsområdet.

  • Etter behandling må du ikke ta på innstikkstedet eller smøre på noen kremer/sminke før det har gått minst 6 timer. Vent helst til neste dag.

  • Vent med å dusje behandlet området til det har gått minst 6 timer

  • Du skal ikke trene samme dag

  • Unngå soling og solarium første uka etter behandling

Bestill en konsultasjon idag

Enkelte dager kan være fullbooket.