top of page

AquaGold

AquaGold.fw.png
Huden til en baby

Endelig kan vi tilby behandlingen som Kim Kardashian sverger til. Denne behandlingen har tatt Norge med storm nå høsten 2018. 


I denne golden cocktailen så får du restylane vital light, vitaminkomplex serum og en liten dose botulinumtoxin. Det er en ren hudbehandling, så du vil ikke endre utseende eller få mindre mimikk. Alle disse tre potente ingrediensene blandes i en container som har 20 gullbelagte nåler som leverer microinjeksjoner 0,66mm ned i huden. 

 

Dette er en behandling som gjør lite vondt. Trenger ikke bedøvelseskrem på i forkant. Selve behandlingen tar 15-20 minutter. 

 

Det som er så flott med denne behandlingen er at du får behandlet hele ansiktet, halsen og decolletage samtidig. Du kan også behandle andre områder på kroppen, som feks hender, og albuer. 

 

Aquagold er en medisinsk behandling og må utføres av sykepleier eller lege. Kombinasjonen av ingredienser og den patenterte devicen til å gjøre behandlingen, gjør at du vil kunne få fornyet spenst, fuktighet og bedre hudkvalitet. Den skal kunne forminske porer, forbedre hudstrukturen og finere linjer/rynker. Aquagold vil kunne gi deg mindre blankhet i huden, regulert talgproduksjon og mer glød i ansiktet. 


Denne behandlingen er perfekt nå på høsten og før jul med alle sine sosiale tilstelninger. Også en perfekt behandling til menn som kanskje er skeptiske til å gjøre noe i ansiktet. 

bottom of page